Warta

  • UV Flatbed Printer Printheads Tipe

    UV Flatbed Printer Printheads Tipe

    Printhead mangrupikeun komponén anu paling penting dina printer flatbed uv.printheads béda boga ciri béda jeung harga béda.printhead sanes pangalusna, ngan nu paling merenah.Unggal sirah boga kaunggulan unik na, nurutkeun kaayaan sabenerna sorangan jeung paménta pikeun ...
    Maca deui
  • Naon pancegahan pikeun panyitak UV?

    Naon pancegahan pikeun panyitak UV?

    Media cetak: dina prosés produksi printer UV, kualitas print gambar bakal kapangaruhan alatan gagalna nozzle jeung adjustment tina posisi media.Alesan utama nyaéta nozzle netes sareng bocor tinta, atanapi nozzle caket teuing kana medium bahan, nyababkeun gesekan ...
    Maca deui
  • Kumaha cara ngagunakeun printer UV anu leres?

    Kumaha cara ngagunakeun printer UV anu leres?

    UV printer mangrupakeun tipe hi-tech full-warna printer digital bisa nyitak tanpa nyieun layar.Cai mibanda poténsi gede pikeun tipena béda bahan.Éta tiasa ngaluarkeun warna fotografik dina permukaan ubin keramik, témbok latar, panto geser, kabinét, kaca, panél, sagala jinis tanda, ...
    Maca deui
  • Ntek UV flatbed Printer Fitur

    Printer UV plastik NTEK ngahindarkeun prosés percetakan tradisional sareng prosés pembuatan piring, sareng pangaruh percetakan produk langkung éfisién sareng langkung gancang.Kaunggulan utama nyaéta: 1. Operasi téh basajan tur merenah, teu kudu nyieun piring jeung prosés pendaptaran warna terus-terusan, sarta o ...
    Maca deui
  • Prosés percetakan UV

    Prosés percetakan UV

    Printer UV nganggo lampu LED ultraviolét pikeun ngagaringkeun atanapi ngubaran mangsi salami prosés percetakan.Digantelkeun kana gerbong citak nyaéta sumber cahaya UV anu nuturkeun sirah citak.Spéktrum lampu LED ngaréaksikeun sareng poto-inisiator dina tinta pikeun langsung ngagaringkeunana supados langsung nempel kana substrat...
    Maca deui
  • UV Printer printhead Pangropéa

    UV Printer printhead Pangropéa

    Uv printer printhead perlu sering beberesih sarta perawatan, di mana, ngaleupaskeun printhead nu kudu dilaksanakeun.Sanajan kitu, alatan struktur kompléks printer UV, loba operator teu bisa nyabut printhead neuleu tanpa latihan, hasilna loba karugian teu perlu, ...
    Maca deui
  • Naon anu kedah dilakukeun upami garis muncul nalika printer flatbed UV nyitak pola?

    Naon anu kedah dilakukeun upami garis muncul nalika printer flatbed UV nyitak pola?

    1. The nozzle of UV printer nozzle pisan leutik, nu ngeunaan ukuran sarua salaku lebu dina hawa, jadi lebu floating dina hawa bisa kalayan gampang meungpeuk nozzle nu, hasilna garis jero tur deet dina pola percetakan.Ku kituna, urang kudu merhatikeun ngajaga kabersihan lingkungan saban...
    Maca deui
  • Naon item utama anu tiasa dicitak ku panyitak UV?

    Naon item utama anu tiasa dicitak ku panyitak UV?

    Tina pamakean pasar ayeuna sajumlah ageung palanggan printer UV anu ayeuna dianggo di pasar, utamina pikeun opat kelompok ieu, pangsa total tiasa ngahontal 90%.1. Industri iklan Ieu paling loba dipaké.Barina ogé, jumlah toko iklan jeung pausahaan iklan jeung mar ...
    Maca deui
  • Mésér printer UV kedah ngartos lima masalah inti

    Mésér printer UV kedah ngartos lima masalah inti

    Dina prosés meuli printer flatbed UV, loba babaturan bakal mibanda pamahaman deeper, beuki bingung ku informasi ti jaringan, pabrik alat-alat, sarta tungtungna rugi.Tulisan ieu ngangkat lima patarosan inti, anu tiasa memicu pamikiran dina prosés milarian ...
    Maca deui
  • Naon anu kedah dilakukeun upami garis muncul nalika printer flatbed UV nyitak pola?

    1. The nozzle of UV printer nozzle pisan leutik, nu ngeunaan ukuran sarua salaku lebu dina hawa, jadi lebu floating dina hawa bisa kalayan gampang meungpeuk nozzle nu, hasilna garis jero tur deet dina pola percetakan.Ku kituna, urang kudu merhatikeun ngajaga kabersihan lingkungan saban...
    Maca deui
  • Naon resolusi anu leres tina printer UV?

    Resolusi printer UV mangrupa standar penting pikeun ngukur kualitas percetakan, sacara umum, nu leuwih luhur resolusi, nu finer gambar, nu hadé kualitas potret dicitak.Bisa disebutkeun yen resolusi print nangtukeun kualitas kaluaran print.Nu leuwih luhur ...
    Maca deui
  • Kumaha nangtoskeun katepatan warna printer flatbed uv?

    Kumaha nangtoskeun katepatan warna printer flatbed uv?

    Abstrak: Akurasi ekspresi warna gambar iklan tiasa langkung hadé ngagambarkeun pangaruh gamut tina gambar iklan sacara gembleng.téhnologi percetakan printer UV bisa ngahontal pangaruh aplikasi idéal dina industri percetakan, nu bisa minuhan sarat tinggi ...
    Maca deui